Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vergroot de veiligheid met goede terreinverlichting


Het verlichten van de directe omgeving van een bedrijfspand of een ander gebouw, vergroot de veiligheid. Aan de hand van een goed verlichtingsplan kan de juiste terreinverlichting geselecteerd worden. Hoe komen medewerkers en gasten op een veilige manier op het terrein en vinden zij daar hun weg? Franssen Verlichting heeft ruim 35 jaar ervaring en weet als geen ander welke terreinverlichting past bij uw situatie.

Bescherm uw bedrijf 

Op een bedrijventerrein zijn veel kostbare middelen te vinden; wellicht de productie, het wagenpark of devices en apparaten die binnen staan. Een goede verzekering dekt veel schade, maar het gevoel van veiligheid en de continuïteit van de bedrijfsprocessen worden daarmee niet gewaarborgd. Terreinverlichting heeft hier juist wel een grote rol in; goed verlichte parkeervakken, oriëntatieverlichting van de voetpaden en functionele verlichting op de gevel en de overhead entree.

Passende oplossingen 

Het grootste deel van terreinverlichting bestaat uit de welbekende lantaarnpalen. We kijken graag mee naar passende esthetische oplossingen, zodat deze passen bij de uitstraling van het bedrijf en het pand. Zo hebben we de mogelijkheid om palen in dezelfde kleur als de armatuur te coaten. Dit zorgt voor een nette, zakelijke look die past in de hedendaagse vormgeving. Onze masten zijn van prima kwaliteit en de lichtarmatuur, daar waar het technisch gezien er echt om gaat, is hetgeen waar we buitengewoon veel aandacht aan besteden. Kenmerkend is dat we met Europese fabricage werken, vaak fabrieken waar we al 20 jaar mee samenwerken. Een goede relatie is belangrijk, zowel tussen ons en onze leveranciers als tussen ons en u. 

Divers aanbod terreinverlichting

Franssen Verlichting is er voor iedereen. We leveren van oorsprong veel aan hoveniers en architecten, maar inmiddels ook rechtstreeks aan bedrijven en aan dealers. In ons assortiment vindt u vele soorten terreinverlichting; staand, hangend, met of zonder sensoren, spots, gevelverlichting… Ook de prijsklassen en daarmee kwaliteitsklassen verschillen, er zijn altijd passende oplossingen. Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

Bekijk ons assortiment