Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Dealers

Landelijk dealernetwerk

Franssen Verlichting werkt met een landelijk dealernetwerk. Dit netwerk breidt zich dagelijks uit met nieuwe dealers. Onder een dealer wordt bij Franssen Verlichting een onderneming verstaan die dagelijks op professionele wijze met het product licht bezig is. Franssen streeft altijd naar een langdurige relatie met haar verlichting dealers. Daarbij staat persoonlijk contact met u als dealer hoog in het vaandel. Zo tillen we samen met u uw verlichtingsprojecten naar een hoger niveau!

Aanmelden als dealer

Verlichting partner met 35 jaar ervaring

Met meer dan 35 jaar ervaring in de verlichtingsmarkt hebben de experts van Franssen Verlichting een schat aan ervaring opgedaan. Dat betekent dat zij u en uw klanten, ongeacht de grootte van het project, kunnen voorzien van een passend verlichtingsadvies op maat. Wanneer u kiest voor Franssen als uw verlichting partner dan kiest u voor:

  • Een breed assortiment kwaliteitsverlichting in alle stijlen
  • Europese kwaliteit tegen marktconforme prijzen
  • Advies op maat en altijd een passende oplossing
  • Uitgebreide ondersteuning op technisch gebied
  • Snelle en betrouwbare levering, direct uit voorraad

Over ons

Specifieke marktkennis

Franssen Verlichting is verlichting partner van verlichting dealers door het hele land. Er wordt geleverd aan verschillende markten zoals utiliteit, (semi)overheid, technische groothandels, installateurs, architecten, groenvoorzieners/hoveniers en verlichtingsspeciaalzaken. Franssen kan dealers uit iedere specifieke markt voorzien van een advies op maat. Daarbij maakt het niet uit of u een dealer met winkelmogelijkheid bent of een dealer op locatie; beide typen dealers worden ondersteund.

Voordelen voor u als dealer

Wanneer u zich aansluit bij lampen importeur Franssen dan profiteert u van een aantal dealer specifieke voordelen. Zo krijgt u andere condities dan op de website staan vermeld. U geniet namelijk van betere leveringsvoorwaarden en inkoopcondities. Daarnaast heeft u het gemak van online bestellen. Zo kunt u met een speciale dealerlogin 24 uur per dag uw bestelling doorgeven. Verder kunt u altijd bij Franssen terecht voor uw vragen en/of een advies op maat. Daarbij worden uiteraard ook vraagstukken behandeld die niet standaard zijn.

Bent u geïnteresseerd in een partnership met Franssen Verlichting? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact