Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Paaltoparmatuur 

Bij Franssen Verlichting vindt u de paaltoparmatuur die perfect aansluit op het ontwerp van het terrein of de bebouwing. In ons ruime assortiment vindt u diverse stijlen en verschillende prijsklassen.

Paaltoparmatuur vervangen 

Momenteel moeten veel bedrijven en instanties de verlichting bij de parkeerplaatsen vervangen. Omdat de vorige lichtbronnen niet meer verkocht worden, moet er worden overgestapt op andere lichtbronnen. Wanneer de masten nog goed zijn is het relatief eenvoudig de lichtarmaturen te vervangen voor nieuwe led-armaturen. Op deze manier kan de mast in gebruik blijven en dat scheelt in de kosten. Desgewenst kunnen we de paaltoparmatuur in dezelfde kleur coaten als de mast, zodat het een mooi geheel wordt.

 

Meedenkende verlichters 

Het kan zijn dat u al precies weet wat u wilt, maar werkt u aan een groter project, dan kan het heel prettig zijn dat wij met u meedenken. Franssen Verlichting bestaat al meer dan 35 jaar en iedere dag gaan wij met passie, ervaring en kunde te werk. Onze verlichtingspecialisten zijn bekend met grote en kleine projecten; voor bedrijven, horecagelegenheden, winkelcentra, recreatieparken en (semi-)overheidsgebouwen. We hebben al met vele installateurs, technische diensten, hoveniers en architecten mee mogen denken. U bent van harte welkom om eens samen te kijken naar het grote plaatje en hoe de verlichting daarin opgenomen kan worden.

 

Stijlen paaltoparmatuur 

Net als bij binnenverlichting maakt een mooi lichtplan ook bij grotere terreinen het plaatje helemaal af. In ons assortiment vindt u verschillende modellen, uitgevoerd in diverse stijlen, van heel strak tot klassiek. Wat betreft kwaliteit en techniek voldoet het natuurlijk allemaal aan onze hoge en moderne eisen. De armaturen zijn geschikt voor led-verlichting en voldoen geheel aan de internationale regelgeving inzake lichtvervuiling.

 

Wat uw voorkeur ook heeft, u vindt een passende oplossing bij Franssen Verlichting. Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak in te plannen.

Bekijk ons assortiment