Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Over Franssen Verlichting

Al ruim 40 jaar staat Franssen Verlichting garant voor verlichting die zich onderscheidt op kwaliteit. Wat begon met het leveren van armaturen aan de “groensector”, is uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de verlichtingsbranche. Zo heeft Franssen Verlichting zich ontwikkeld tot een allround leverancier in de tuin- en utiliteitssector. Waarbij zij vooral zijn blijven doen wat ze altijd al deden, het leveren van armaturen en advies waar zowel dealers, bedrijven als consumenten op kunnen vertrouwen. Het feit dat Franssen Verlichting nog een loyale samenwerking heeft met “alle” leveranciers van het eerste uur, toont de manier waarop zij graag tot zaken komen.

Licht is meer dan de lamp

Franssen Verlichting staat, naast het leveren van armaturen in het midden tot hoog segment, bekend om het adviseren naar de wensen van de klant. Dit loopt uiteen van het verlichten van een parkeerplaats of bedrijfstuin tot aan het samen oppakken van uitdagende projecten. Met de vele jaren kennis en ervaring kunnen zij bijna elk gewenst lichtbeeld creëren. Indien deze vereist zijn, wat voor partners zoals architecten en installateurs het geval kan zijn, kan Franssen Verlichting ook lichtcalculaties uitvoeren en een lichtplan samenstellen.

Uniek assortiment met alleen belangrijke Europese merken

Het assortiment van Franssen Verlichting is uniek in de Nederlandse markt. Om voor iedereen en elk project de juiste lamp te bieden, zijn er armaturen voor alle segmenten in alle stijlen. Het is een verzameling van kwalitatieve Europese merken, van groot tot klein. Hierdoor is Franssen Verlichting het juiste adres voor het verlichten van uw pad door middel van bolderarmaturen tot aan het verlichten van een groot terrein met armaturen tot 12 meter hoog.

Een greep uit de merken waarmee Franssen Verlichting samenwerkt:

Een geschikte lamp voor elke situatie

Het assortiment van Franssen Verlichting bestaat uit verschillende segmenten om voor alle zakelijke klanten, dealers en de eindgebruiker een passende lamp te bieden. Zo is de Finmotion lijn uitermate geschikte voor de bewuste koper die op zoek is naar de voordeligste prijs/kwaliteitsverhouding, met een sneller wisselend assortiment. City Highlight is de professionele lijn die kwalitatief van uitermate hoog niveau is. Deze topproducten worden voornamelijk gebruikt voor projecten en bedrijven. Daartussenin bevindt zich een mooi breed pakket aan lampen in het luxere segment, met de treffende naam Franssen Verlichting. Ook is er de mogelijkheid om een groot deel van het assortiment aan te sluiten op 12V laagspanning. Een heel eenvoudig systeem welke de hovenier zelf kan leggen.

Binnenverlichting is tot slot ook een onderdeel van Franssen Verlichting dat zich steeds verder ontwikkeld. Het assortiment wordt momenteel voornamelijk gekenmerkt door een traditionele uitstraling, met enkele moderne uitschieters. Zij leveren daarmee onderscheidende producten, met name interessant voor restaurants, cafés en hotels, maar natuurlijk ook uitstekend geschikt voor iedereen met een traditionele smaak.

Laat u ondersteunen door de experts van Franssen Verlichting

Met meer dan 40 jaar aan ervaring in verlichting kunt u vertrouwen op het advies van Franssen Verlichting. Zij denken graag met u mee, om te zorgen dat u en uw klanten kunnen genieten van de lamp én het licht!

Neem nu contact op of bekijk het assortiment van Franssen Verlichting.