Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Straatverlichting, zichtbaar en veilig 

 Straatverlichting geeft goed zicht, zorgt voor een gevoel van veiligheid en vergroot de veiligheid ook daadwerkelijk. Ongenode gasten houden minder van goed licht dan medewerkers en bezoekers. Voor bedrijfsterreinen, maar ook voor recreatieparken, ziekenhuizen of (semi-)overheidsgebouwen, heeft Franssen Verlichting de juiste oplossing in huis.

Vele wegen leiden naar Rome 

Veel grotere gebouwen hebben wandelpaden op het terrein. Dit zijn in eerste plaats functionele paden, denk aan de verbinding tussen de parkeervakken of –garage en de entree. Op locaties zoals een recreatiepark zijn paden een belangrijk onderdeel van de totale functie. Straatverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers veilig hun weg kunnen volgen. En hoe die straatverlichting er dan uitziet, dat hangt af van de wensen; er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Zo hebben we een ruim assortiment lantaarnpalen, maar kunt u ook verschillende bolderarmaturen in onze collectie vinden. Deze lage verlichtingspaaltjes ogen vaak wat vriendelijker voor de wandelaar en geven ook duidelijk de route weer.

Modern en stijlvol 

Straatverlichting is meer dan praktische verlichting, het draagt ook bij aan de sfeer. In onze selectie vindt u hoogwaardig vormgegeven modellen, passend in een moderne omgeving. Ook voor een nostalgische uitstraling, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs denken graag met u mee. Zo hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid om de armaturen te coaten in dezelfde kleur als de palen, zodat het een mooi geheel wordt, passend bij de locatie.

Persoonlijk advies 

Bent u bezig met een kleiner of groot project, dan kan het praktisch zijn om eens op bezoek te komen. Onze medewerkers zijn echte verlichtingspecialisten, en hebben de 35 jaar ervaring van Franssen Verlichting om uit te putten. Wij denken graag met u mee en kijken naar de beste oplossingen binnen uw gestelde voorwaarden. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Bekijk ons assortiment