Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Buitenverlichting zal waarde, decoratie en veiligheid aan uw bedrijf toevoegen. Met de opkomst van de LED-technologie is buitenverlichting naar een hoger niveau gebracht! Gloeilampen die soms wel jaarlijks vervangen moesten worden, kunnen nu vervangen worden voor led verlichting dat tot wel 50.000 uur meegaat! Waarbij de energiekosten van het gebruik van een LED-licht zijn slechts een fractie van de kosten van de gloeilamp. Het gebruik van professionele armaturen zorgt ervoor dat uw investering comfort en plezier biedt en natuurlijk kosten bespaart op de lange termijn.

Duurzaamheid

Buitenverlichting moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. In veel gevallen is het belangrijk om een juiste armatuur te kiezen. Dit is de draagconstructie van een lamp, maar tevens zorgt het ook voor bescherming tegen voorwerpen van groter dan 1 mm.

De IP (ingress protection) waarde is een waarde welke aangeeft in hoeverre een armatuur water en stofdicht is. Dit is erg belangrijk voor buitenverlichting. Armaturen vanaf een IP-waarde van 43 zijn geschikt voor toepassingen in en rondom een bedrijfspand, woning en tuin. Lampen met een IP-waarde vanaf 43 worden vaak gebruikt voor bescherming tegen vreemde voorwerpen groter dan 1 mm en als bescherming tegen spatwater. Vijverlampen moeten daarentegen beschikken over IP68: stofdicht en beschermd tegen permanente onderdompeling. Armaturen zoals grondspots dienen wel een hogere IP-waarde te hebben van IP67.

Waarom kiezen voor Led Buitenverlichting?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om buitenverlichting. In het algemeen zijn er drie redenen waarom mensen buitenverlichting aanbrengen.

Decoratief: Verlichting zoals staande lantaarns, gevellampen en (gevel) spots bieden een decoratief element aan uw bedrijfspand. Denk ook eens over wandlampen of kettingverlichting aan de buitenkant van uw bedrijf om een bepaalde sfeer of licht effecten te creëren.

Functioneel: Op zoek naar een meer praktisch gebruik van buitenverlichting? Buitenlampen zijn perfect om oriëntatielicht te creëren zodat bijvoorbeeld de parkeerplaats van uw bedrijf beter verlicht is.

Veiligheid: Het aanbrengen van verlichting rondom uw bedrijf kan bijdragen aan een veiliger gevoel. Goede buitenverlichting zorgt voor een hogere drempel voor ongewenste gasten. Kies voor een armatuur met een beweging sensor. Deze zorgt ervoor dat het licht aanspringt wanneer er (ongewenste) bezoekers langskomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf met Led te verlichten?

Er zijn veel verschillende elementen die belangrijk zijn wanneer u buitenverlichting bij uw bedrijf gaat installeren. Van het installeren van de verlichting tot het maken van de juiste keuze van lichtkleur, hoeveelheid licht, vormgeving armatuur en IP-waarde. Met ruim 40 jaar ervaring in verlichting kunt u vertrouwen op het advies van Franssen Verlichting. Wij denken graag met u mee, om te zorgen dat u de beste keus maakt voor led verlichting binnen uw bedrijf. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden van bijvoorbeeld grondspots, prikspots, gevelspots en ga zo maar door.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op of bekijk het assortiment binnen- of buitenverlichting van Franssen Verlichting.

Contact