Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Verlichting groothandel met 35 jaar ervaring

Franssen Verlichting is een verlichting groothandel met ruim 35 jaar ervaring. De naam Franssen Verlichting is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de verlichtingsmarkt. Het assortiment kwaliteitsverlichting van Franssen Verlichting is uniek in de markt; het bestaat namelijk uit armaturen voor alle segmenten en stijlen. Dat is nog niet alles, bij verlichting groothandel Franssen:

Over ons

Lampen groothandel met Europese kwaliteitsmerken

Bij verlichtingsgroothandel Franssen Verlichting vindt u enkel Europese kwaliteitsmerken zoals Norlys, Mareco Luce, Landa, Moretti Luce, Goccia en Ghidni. Alle armaturen uit het assortiment worden geproduceerd in Europa, waardoor Franssen snel kan schakelen en daarnaast een snelle en betrouwbare levering kan garanderen. Bovendien zorgt het voor continuïteit, zo zijn armaturen bijvoorbeeld makkelijk bij te bestellen. Daarnaast voldoet de verlichting van Franssen aan alle internationale eisen voor lichttechnieken.

Groothandel in verlichting met landelijk dealernetwerk

Verlichting werkt met een landelijk dealernetwerk dat zich dagelijks uitbreidt met nieuwe dealers. Zo leveren we als groothandel in verlichting aan verschillende markten, waaronder:

  • Utiliteit
  • (Semi)overheid
  • Technische groothandel
  • Installateurs
  • Architecten
  • Groenvoorzieners/hoveniers
  • Verlichtingsspeciaalzaken

Meer over dealers

Altijd een passend advies

Franssen Verlichting werkt met een team van professionals. Dankzij de jarenlange ervaring en passie voor licht is het team van Franssen in staat om altijd een passend advies te bieden waarop u kunt vertrouwen. Het advies sluit altijd aan bij uw wensen en behoeften, ongeacht de grootte van uw project. Samen met onze dealers gaan wij als verlichting groothandel op zoek naar de perfecte mix tussen vormgeving, kwaliteit en prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Contact