Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Tuinverlichting die uw tuin echt afmaakt

Een compleet assortiment aan tuinverlichting

Wanneer u op zoek bent naar mooie en functionele tuinverlichting, dan bent u bij Franssen Verlichting aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van tuinverlichting en in onze webshop vindt u dan ook een compleet assortiment aan lampen voor in de tuin. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle grondspots, naar een lamp voor aan de buitengevel van uw huis of naar een andere tuinlamp waarmee u uw tuin mooi aankleedt; Franssen Verlichting biedt voor ieder wat wils.

Bij ons bestelt u snel en eenvoudig de mooiste verlichting voor in uw tuin. Zowel het bestellen van één lamp als het bestellen van een hele serie tuinverlichting voor een compleet project behoort tot de mogelijkheden. U doorloopt simpelweg het bestelproces en bestelt de tuinverlichting van uw keuze. Zo zet u uw (nieuwe) tuin (weer) volop in de spotlights!

Sfeervolle tuinverlichting kopen

Als u al veel tijd en aandacht heeft besteed aan het aanleggen van uw tuin of gewoon op zoek bent naar sfeervolle tuinverlichting om het net wat gezelliger te maken, dan zit u goed bij de webshop van Franssen Verlichting. In onze webshop kiest u eenvoudig het soort tuinlamp waar u naar op zoek was en wanneer u een geschikte lamp gevonden heeft, bestelt u deze snel en gemakkelijk via ons handige bestelproces. Bij Franssen Verlichting profiteert u bovendien altijd van onze unieke pluspunten. De voordelen van Franssen Verlichting:

Inspiratie en advies rondom onze tuinlampen

Wij bieden niet alleen een compleet assortiment aan tuinverlichting, maar geven u ook tal van tips, informatie en ideeën over tuinverlichting, zodat u geïnspireerd raakt en bovendien exact weet waar u op moet letten bij uw aankoop. Kijkt u eens rond in ons mooi ingerichte inspiratiecentrum op deze website, zodat u ziet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinverlichting.

Heeft u wel een idee, maar heeft u tegelijkertijd ook nog vragen alvorens u een keuze maakt? Geen enkel probleem! Bij Franssen Verlichting voorzien we u altijd van passend advies rondom lampen voor in uw tuin. Neemt u gerust eens contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder! Zo bent u er zeker van dat de tuinlamp van uw keuze uw tuin ook verlicht op de manier zoals u voor ogen hebt!

Tuinverlichting bestellen