Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Norlys: verlichting van hoge kwaliteit

Norlys Verlichting
Norlys is een van oorsprong Scandinavische organisatie die al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van professionele verlichting. Norlys levert een breed assortiment aan decoratieve buitenverlichting voor zowel de professionele alsmede de particuliere sector.

De verlichtingsproducten van Norlys worden volledig in eigen beheer geproduceerd in één van de meest moderne gieterijen (ISO 9001 gecertificeerd) van Europa. Het gehele productieproces wordt van begin tot eind door het bedrijf gecontroleerd. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige ruwe aluminium die er bestaat en wordt de verpakking van het armatuur tot in detail geperfectioneerd.

De nieuwste technieken

Daarnaast maakt men vanzelfsprekend ook gebruik van de nieuwste led technieken van uitsluitend toonaangevende merken. Ook daarbij worden er geen concessies gedaan aan de bedrijfsdoelstelling. Norlys staat immers synoniem voor het produceren van hoge kwaliteit armaturen tegen een scherpe prijs.

Het verlichtingsassortiment van Norlys is breed georiënteerd. Zo behoren het verlichten van een breed parkeerterrein, het verlichten van een tuinpad, grondspots en fraaie gevelarmaturen allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, van begin tot eind Europese kwaliteit!

Logo Europese kwaliteit