Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Traditionele verlichting met Italiaanse touch

Moretti Luce
Het verlichtingsmerk Moretti Luce is een merk van Italiaanse afkomst. De Italiaanse fabrikant is gespecialiseerd in traditionele messing verlichting voor zowel binnen als buiten. Het merk is ontstaan in 1991. Oorspronkelijk richtte het merk zich op messing producten in de maritieme sector, waaronder barometers en scheepsbellen. Kort daarna ontwikkelde het merk zich tot en producent van authentieke verlichting.

Alle armaturen van Moretti Luce worden in Italië op ambachtelijke wijze geproduceerd. Naast 12.000 standaard producten biedt verlichtingsmerk Moretti Luce ook mogelijkheden aan om producten verder aan te passen op basis van klantspecifieke wensen.

Breed assortiment met Moretti Luce lampen

De messing producten van Moretti Luce en de speciaal behandelde producten met ouderwetse koperlook zijn perfect beschermd tegen de zwaarste (zee-)weer invloeden. Het assortiment van Moretti Luce omvat verder een breed scala aan modellen, voor zowel binnen als buiten. Uiteraard hebben alle modellen een link met de maritieme sector. Veel modellen lampen van Moretti Luce worden toegepast in horecagelegenheden. Alle modellen zijn van begin tot eind van Europese kwaliteit.

Logo Europese kwaliteit