Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Landa verlichting: toonaangevend

Landa verlichting
Het merk Landa Illuminotecnica is ontstaat in 1987 en gevestigd in het Noorden van Italië. Landa is eigendom van de Bugatti familie. Deze familie uit 1923 heeft meerdere toonaangevende bedrijven in bezit. Daaronder vallen bedrijven in de design huishoudelijke producten, technische fabricage en een wereldspeler op pneumatische onderdelen. Alle bedrijven van deze familie richten zich op design en kwaliteit.

De beste kwaliteit verlichting van Landa

In de Landa verlichtingsfabrieken is het gehele productieproces van begin tot eind gecontroleerd. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de allerbeste grondstoffen zoals aluminium en RVS 316L. Ook de led technieken die worden toegepast zijn uitsluitend van toonaangevende merken. Dit alles doet Landa om de kwaliteit maar zo hoog mogelijk te houden. Van begin tot eind Europese kwaliteit.

Het assortiment verlichting van Landa is behoorlijk uiteenlopend. Zo bestaat het uit enkele traditionele series tot aan aansprekende moderne designmodellen. Daarnaast levert Landa tevens grondspots met de nieuwste led modules daarin voor het verlichten van kleine en grote objecten (bomen, gevels, etc.).

Logo Europese kwaliteit