Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Click & Light, een revolutie met een klik

Click & Light is een revolutionair systeem binnen de verlichtingswereld dat is ontwikkeld in Italië. Het systeem bestaat uit twee delen, de basis unit en de verlichtingsarmatuur. Tijdens een bouwproject of renovatie kan de basis unit tegen de gevel of het plafond worden gemonteerd. Ondertussen kan er gewoon door worden gebouwd zonder de basisunit te beschadigen. Na de bouw is het een kwestie van het verlichtingsarmatuur erop klikken en klaar. Ook geïntegreerde noodverlichting en/of bewegingsmelder behoren tot de leveringsmogelijkheden.

Bekijk assortiment

Voordelen van het Click & Light systeem

Het Click & Light systeem heeft veel voordelen:

Eenvoudige montage

De basis van het systeem bestaat uit een basis unit die snel gemonteerd kan worden. Dat doet u op dezelfde wijze als bij een andere plafond- of wandlamp, maar dan net een stapje sneller. Tijdens de gehele bouw kan iedereen ongestoord zijn arbeid verrichten zonder kans op breuken of schade aan de basis unit door bijvoorbeeld schilderwerk of water. Vlak voor oplevering van de bouw kan ieder gewenst persoon eenvoudig en veilig de verlichtingsarmatuur op de basis unit klikken. Ook het onderhouden en vervangen van het lichtarmatuur is uiterst eenvoudig. U kunt dit zelfs doen wanneer de lamp aanstaat; het is volkomen veilig en geïsoleerd.

Snelheid en flexibiliteit

Het Click & Light systeem is een combinatie van snelheid en flexibiliteit. U draait de verlichtingsarmatuur met een eenvoudige beweging op de basis unit. Dit kan zelfs gedaan worden wanneer het licht aanstaat, het is uiterst veilig. Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit zes verschillende vormen van verlichting. U draait ze allemaal eenvoudig op de basis unit. Na verloop van tijd kunt u een ander design kiezen, u klikt het er simpelweg op. Zo wisselt u eenvoudig van lampen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in Click & Light systemen? Neemt u dan gerust eens contact op met Franssen Verlichting. Wij zijn leverancier van Click & Light modellen.

Contact