Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vele mogelijkheden voor bedrijventerrein verlichting

Bedrijventerrein verlichting is er in alle soorten en maten. Zowel de renovatie van een bestaand bedrijventerrein alsmede een nieuw aan te leggen bedrijventerrein kunnen een aanleiding vormen om na te denken over bedrijventerrein verlichting. Franssen Verlichting denkt graag met u mee en voorziet u van een passend advies op het gebied van bedrijventerrein verlichting of industrieterrein verlichting. Indien gewenst of benodigd kan er tevens een nauwkeurige lichtberekening worden gemaakt.

Over ons

Bedrijven terrein verlichten met bestaande lichtmasten

Op bestaande parkeerplaatsen is het vaak zo dat er masten zijn geplaatst waarvan de armaturen aan vervanging toe zijn. Op deze masten kunnen op eenvoudige wijze nieuwe led-armaturen geplaatst worden. Led-armaturen zijn:

  • Fraai vormgegeven
  • Voorzien van een modern of traditioneel design
  • Van hoogwaardige kwaliteit

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en de armaturen zijn geproduceerd in Europa. Bovendien voldoen alle armaturen aan de internationale eisen voor lichtvervuiling. Lichtmasten zijn leverbaar van drie tot twaalf meter hoogte en u heeft de keuze uit stalen of aluminium masten, een conisch verloop, al dan niet in kleur gepoedercoat. U stelt het eenvoudig samen.

Bekijk assortiment

Ruimtelijke lichtspreiding

Bij het plaatsen van bedrijventerrein verlichting zijn er vele mogelijkheden. Franssen Verlichting biedt bijvoorbeeld een ruime keuze aan led straatverlichting. Dit zorgt voor een ruimtelijke lichtspreiding. Deze kunt u combineren met hogere lichtmasten en/of spotlights en met bolderarmaturen die juist weer zorgen voor wat meer lokaal licht. Bolderarmaturen zijn in diverse stijlen leverbaar. Zo heeft u de keuze uit 360 of 180 graden lichtspreiding of juist een subtiel pad verlichting. Franssen Verlichting voorziet u graag van een passend advies dat aansluit bij uw wensen. Zo krijgt u passende verlichting op uw bedrijventerrein waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Interesse in bedrijventerrein verlichting?

Franssen Verlichting is al ruim 35 jaar een begrip in de verlichtingsmarkt. In ons unieke assortiment vindt u een ruim aanbod van kwaliteitsverlichting van Europese makelaardij. Doordat wij werken met Europese kwaliteitsmerken kunnen we u een snelle levering garanderen en heeft u de garantie dat er altijd lampen kunnen worden bijbesteld. Bij Franssen Verlichting gaan we altijd met u op zoek naar de perfecte mix tussen vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bespreken met u de mogelijkheden en maken voor u een passend advies op maat, met bijbehorend lichtplan. Neemt u gerust eens contact met ons op.

Contact