Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Hoogwaardige bedrijfsverlichting

Bent u op zoek naar hoogwaardige bedrijfsverlichting? Dan bent u bij Franssen Verlichting aan het juiste adres. In de ruim 40 jaar dat Franssen Verlichting actief is zijn zij uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de verlichtingsbranche. In het brede assortiment van Franssen vindt u unieke bedrijfsverlichting op maat. De experts van Franssen combineren dat met een passend advies dat aansluit bij uw wensen en behoeften rondom bedrijfsverlichting. Daarbij maakt het niet uit hoe groot uw project is; of u nu op zoek bent naar zakelijke verlichting die bestaat uit twee of tweehonderd lampen, wij helpen u graag!

Bekijk assortiment

Bedrijfsverlichting voor renovatie of nieuwbouw

Een fraai kantoorpand moet natuurlijk goed zichtbaar zijn. Bij Franssen Verlichting maken we geen onderscheid. Of u nu op zoek bent naar bedrijfsverlichting voor een renovatieproject of professionele verlichting voor uw nieuwbouwpand; wij denken in alle gevallen graag met u mee. Wanneer u gaat renoveren dan heeft u al vaste lichtpunten staan die gebruikt kunnen worden in het lichtplan. En wanneer u een nieuwbouwpand heeft, dan kunnen we samen met u gaan kijken wat uw wensen, de mogelijkheden, de gewenste vormgeving en de best passende armaturen zijn. In beide situaties spreken we alles rondom de bedrijfsverlichting met u door en zo krijgt u een professioneel lichtplan op maat. Dat bestaat uit kwaliteitslampen en een advies waar u op kunt bouwen. Voor partners, zoals architecten en installateurs, kan Franssen ook lichtcalculaties uitvoeren.

Over ons

Europese kwaliteit

Franssen Verlichting werkt samen met een divers aantal kwalitatieve Europese merken
zoals Norlys, Mareco Luce, Landa, Moretti Luce, Goccia en Ghidni. Alle bedrijfsverlichting uit het assortiment van Franssen Verlichting wordt in Europa geproduceerd en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van actuele technieken. Hierdoor zijn de lijnen kort en is het mogelijk om snel te schakelen. Bovendien zorgt het voor continuïteit. Wanneer u namelijk enkele items bij wilt bestellen of items wilt vervangen, dan is dat geen probleem.

Bedrijfsverlichting op maat

Het assortiment van Franssen is uniek in de Nederlandse markt. U kunt kiezen uit armaturen voor alle segmenten en in alle stijlen. Wanneer we met u gaan kijken naar de mogelijkheden rondom bedrijfsverlichting dan streven we daarbij altijd naar de juiste mix tussen vormgeving, kwaliteit en prijs. Door onze jarenlange ervaring en onze ongekende passie voor licht zijn we in staat om vrijwel ieder gewenst lichtbeeld te creëren rondom uw bedrijf. Enkele voorbeelden uit de praktijk om dat te onderbouwen:

  • Een kantoorpand kan worden verlicht met grondspots, waarbij vaak gekozen wordt voor asymmetrische led bodemspots. Het voordeel hiervan is dat deze niet verblindend zijn voor de aanwezigen in het pand en tevens ook geen obstakel vormen rondom het pand. Voor bredere gevels zijn juist meerdere armaturen nodig om een egaal licht te creëren. Floodlight/spots hebben een breed lichtbereik waardoor het mogelijk is om minder lampen te plaatsen. Zeker als deze op een mast gemonteerd kunnen worden. Schaduweffecten, van bijvoorbeeld vensterbanken of andere uitstekende delen, zijn daarbij nihil.
  • Bij een fraai verlicht pand hoort ook een mooie omgeving. Functionaliteit en esthetiek kunnen daarin samenkomen. Sfeer creëer je door de juiste lichtopbrengsten op de juiste plek aan te brengen.

Bent u eigenaar van of werkzaam in een bedrijf en wilt u dat mooi laten verlichten met unieke bedrijfsverlichting? Neemt u dan eens contact op met Franssen Verlichting. Wat uw vraagstuk ook is, bij alles wat we doen houden we rekening met uw wensen en behoeften. We kunnen tevens inspelen op de ideeën van de architect. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact